16 жовтня студенти Природничо-гуманітарного фахового коледжу в Закарпатському академічному обласному українському музично-драматичному театрі ім. братів Шерегіїв мали змогу переглянути виставу «Крок від любові».

Трагедія створена за мотивами п'єси Михайла Старицького "Циганка Аза".

Сценічна версія належить заслуженому артисту України Василю Шершуну, який  зіграв у виставі роль Наума Лопуха. Назва драми навіяна крилатим висловом «Від любові до ненависті – один крок».

У п’єсі йдеться про шалене кохання, у якому пристрасті б'ють через край.

          Протягом двох годин  юні театрали насолоджувалися яскравими костюмами; запальними піснями й танцями, сповненими українським та циганським колоритом; бурхливими емоціями; несподіваними  сюжетними лініями. Драма на одну дію поєднала любов і ненависть, жагу і відчай; вона порушила проблему сумісності не тільки різних характерів, а й ментальних світів, які можна поєднати лише, якщо піти на серйозні компроміси.

Дія «Кроку від любові»  не переривалася на антракт, аби, за задумом режисера, глядачі не втрачали пристрасті, запаленої акторами.  Присутні  поринали у вир подій та емоцій, тому вистава вийшла дуже живою.  Студенти змогли побачити та уявити життя героїв і пережити усі моменти разом із ними.

Фінал п’єси несподіваний, і з самого початку його важко передбачити. Протягом усієї вистави акценти різко змінювалися. Головні герої ходили на межі кохання і ненависті, а закохані з любовного трикутника справді зробили свій крок від любові.

Атмосфера в залі була напружена та захоплива водночас. Студенти отримали море позитивних емоцій і  незабутніх вражень,

Вистава усім дуже сподобалася . Жоден не пішов додому байдужим, адже театр   об’єднує, лікує, надихає.