З 26 по 28 квітня за підтримки директора коледжу Володимира Росохи відбулася навчально–пізнавальна екскурсія студентів II курсу напрямку Туризм та рекреації ПГФК УжНУ, організована викладачем англійської мови Наталією Феделещак.

Будапешт – столиця Угорщини та місто, що закохує в себе з першого погляду. Це не лише історичний та фінансовий центр країни, а й туристична родзинка Європи.

Подорож відбулася злагоджено, у теплій та дружній атмосфері, що допомогла студентам засвоїти максимум корисної та пізнавальної інформації, осмислити правильність вибраного ними фаху, а також відпочити та збагатитися духовно.

Під час перебування в Будапешті студенти нашого коледжу мали нагоду підвищити рівень знань з англійської мови. Окрім того, вони відвідала чемпіонат світу з Пентатлону та вболівали заУкраїнську команду.

Надзвичайно насиченою та пізнавальною була вечірня екскурсія основними пам'ятками Будапешту – Парламент, Королівський палац, Рибальський Бастіон.

Не менш змістовною і цікавою стала екскурсія до Угорського природного музею, який засновано у 1802 році графом Сечені. Музей володіє найбільшою колекцією природної історії Угорщини.

Подорож подарувала нашим студентам море позитивних емоцій, безцінний багаж знань, який вони обов’язково використають на практиці в майбутньому.