Природничо-гуманітарний фаховий коледж активно проводить набір абітурієнтів на новий навчальний рік. Для вашої зручності надаємо важливу інформацію та деталі процесу прийому документів.

 

Абітурієнти- дев'ятикласники мають можливість звертатися до приймальної комісії до 13 липня. Це чудова можливість для того, щоб зробити перший крок до своєї майбутньої професії та вступити до нашого навчального закладу. Не зволікайте,підготуйте всі необхідні документи та подайте їх вчасно!

 

Для абітурієнтів- одинадцятокласників прийом документів розпочався 5 липня і триватиме до 22 липня. Цей період є надзвичайно важливим для всіх випускників, які прагнуть отримати якісну освіту та розпочати своє доросле життя впевненими кроками у прийдешнє.

 

Необхідні документи:

Для вступу вам потрібні такі документи:

- документ, що посвідчує особу(паспорт, ID- карта з витягом), (свідоцтво про народженпя для осіб, котрим виповнилося 14 років після 01 квітня 2024 року);

-індетифікаційний код;

- довідка(витяг) про внесення відомостей до єдиного державного реєстру щодо реєстрації місця проживання;

- документ лержавного зразка про раніше здобутий освітній(освітньо- кваліфікаційний) рівень, стуаінь вишої освіти, на основі якого здійснюється вступ, і додаток до нього:

- документ, що підтверджує право вступу на зарахування за спеціальними умовами( пільгами);

- Медична довідка встановленого зразка 086.

- 6 фотокартки розміром 3x4 см.

- мотиваційний лист;

- військово- обліковий документ (приписне свідоцтво- юнаки)

 

Контактна інформація

Для отримання додаткової інформації або консультацій, звертайтеся до нашої приймальної комісії за телефоном: 0984798945;

електронна пошта: www.college.uzhnu.edu.ua.

Ми раді відповісти на всі ваші запитання та надати необхідну інформацію.

 

Не втрачайте свій шанс стати частиною нашої великої родини! Чекаємо на вас!