З глибоким сумом ми дізналися про тяжку втрату, яка спіткала нашого студента другого курсу спеціальності «Будівництво та цивільна інженерія» Папіша Владислава Івановича. У війні за свободу і незалежність України загинув його батько – молодший сержант Іван Папіш, який виконував бойове завдання в районі населеного пункту Побєда, Покровського району, Донецької області.

Іван Папіш був не просто військовослужбовцем, а справжнім патріотом, який віддав своє життя, захищаючи рідну землю від агресії. Його відвага, самопожертва та непохитна віра в майбутнє України назавжди залишаться в пам'яті тих, хто знав його особисто, та кожного, хто шанує героїв нашої країни.

Від імені всієї спільноти нашого навчального закладу висловлюємо щирі співчуття нашому студенту та його родині. Ми розуміємо, що жодні слова не здатні зменшити біль втрати, але хочемо наголосити, що у ці важкі хвилини Ви не самі. Ваші друзі, викладачі та одногрупники готові підтримати Вас у будь-який момент, коли це буде необхідно.

Вічна пам'ять герою та найщиріші співчуття родині. Нехай світла пам'ять про нього допоможе пережити цей біль, а його героїчний вчинок надихає кожного з нас на служіння нашій країні і її майбутньому.

 

З повагою,

Природничо – гуманітарний фаховий коледж