8 Жовтня вся правнича спільнота святкує День юриста. З цієї нагоди для студентів третього курсу було організовано зустріч із помічницею судді Закарпатського окружного адміністративного суду, нашою колишньою студенткою Тетяною Федорнак (Гаврилець).

Тетяна Степанівна привітала з професійним  святом майбутніх юристів і розпочала зустріч із розповіді  про свій кар’єрний зріст –  шлях від  студентки нашого навчального закладу до посади  помічника судді адміністративного суду. Також вона поділилась досвідом роботи в суді адміністративної юрисдикції та специфікою ведення адміністративного судочинства.

Студенти дізналися не лише про особливості роботи адміністративного суду, але й почули про можливість працевлаштування до Закарпатського окружного адміністративного суду  після завершення  навчання  в коледжі.

Лектор вступила зі студентами у жваве обговорення щодо можливості розпочати власний шлях в органах судової влади. А щоб краще зрозуміти  основні аспекти цієї роботи, наприкінці зустрічі Тетяна Степанівна запросила студентів-правників пройти практику в Закарпатському окружному адміністративному суді.

Дякуємо за змістовну та надзвичайно цікаву зустріч.

Модератором заходу виступила викладач-методист циклової комісії юридичних дисциплін Гошовська Олександра Іванівна.