19 вересня 2024 року у рамках співпраці з роботодавцями – представниками АТ «А-Банк» проведено тренінг «Сучасний банківський працівник: поради професіонала » для студентів спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа та страхування» та 071 «Облік та оподаткування» з працівниками банку: Грицик Наталія Олександрівна, Шубелко Наталія Юріївна та Янчіюк-Гирявець Людмила Василівна.

А-Банк продовжує працювати у найскладніші часи та демонструвати високі фінансові результати. Працівники банку попри всі труднощі воєнного часу надають послуги клієнтам та забезпечують фінансову стабільність.

Під час зустрічі здобувачі освіти дізналися про розвиток банківської системи, різноманітність банківських послуг А-Банку, можливість проходження онлайн-практики та майбутнього працевлаштування.

У формі живого діалогу та інтерактивного спілкування здобувачі освіти дізнались відповіді на різні питання, зокрема:

-Як війна вплинула на прибутковість А-Банку?

-Чи стали клієнти банку з 24.02.2022 р. більше здійснювати розрахунків онлайн?

-Як А-Банк допомагає долати населенню виклики сьогодення? Зокрема: в розрахунках громадян України, які виїхали закордон, клієнтам під час «блекаутів», внутрішньопереміщеним особам, тим хто втратив майно?

-Як уберегтись від шахраїв під час розрахунків платіжними картками?

-Та на багато інших запитань.

Зокрема, Грицик Наталія Олександрівна звернула увагу студентів на комунікативні навички, навички продажів (впевненість, тактовність, стресостійкість, стриманість, терпіння) і мотивацію, необхідні в роботі. У своїй презентації акцентувала увагу на таких питаннях: кредитні продукти (види, умови, графік, забезпечення, розрахунок, платоспроможність, документарні операції), розрахунок платоспроможності фізичних і юридичних осіб, РКО (касова дисципліна, ідентифікація, фінансовий моніторинг, перекази) та інше.

Сподіваємось, що організований тренінг висококваліфікованими спеціалістами, підвищив рівень фінансової грамотності та ще більше спонукав і змотивував студентів до отримання нових знань та навичок, щоб мати можливість стати в майбутньому успішними банкірами!

Адміністрація коледжу щиро вдячна працівникам А-Банку за тренінг, адже тільки за наявності тісної співпраці закладу освіти і роботодавців можна підготувати висококваліфікованих фахівців економічного профілю, які так необхідні нашій країні.

Ірина ПОП,

голова циклової комісії фінансово-економічних

та облікових дисциплін